Nieuws

GD organiseert congresdagen

De Gezondheidsdienst voor Dieren organiseert op 10 en 11 april congresdagen over gezondheidszorg kleine herkauwers. Dat gebeurt in het kader van het 100-jarig bestaan van GD.

Het eerste congres, op woensdag 10 april, vindt plaats op de GD in Deventer. ’s Morgens zijn er korte presentaties door specialisten in opleiding en door dierenartsen en is er een rondleiding door het gerenoveerde GD-laboratorium . ’s Middags wordt een groot melkgeitenbedrijf bezocht.

Op donderdag 11 april organiseert GD in Den Haag het congres ‘Another century of small ruminant health challenges’ waar Nederlandse en buitenlandse experts inleidingen zullen houden over onder meer gastrointestinale nematoden en leverbot, tekengebonden ziekten, de rol van data in de schapen- en geitenhouderij in relatie tot diergezondheid, historische en toekomstige diergeneeskundige uitdagingen voor de melkgeitenhouderij en emerging diseases bij kleine herkauwers.

De dagen zijn voor dierenartsen en specialisten in opleiding. Zij kunnen aan beide dagen deelnemen. Meer informatie: https://voorjaarsdagen.eu/.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.