Nieuws
Beeldmerk Online kennisevent Het Schaap en GD 2021

Het Schaap en GD organiseren op 28 januari een online kennisevent. Dat komt in de plaats van de gebruikelijke jaarlijkse kennisavonden in het land.

Op het programma staat een aantal prima inleidingen over aflammeren, verwerpen, zwoegerziekte, leverbot en fotosensibiliteit. LTO Nederland presenteert, in samenwerking met de Gelderse wolvencommissie, tijdens deze avond een video over de wolf.

Sprekers zijn René van den Brom, Karianne Peterson, Piet Vellema en Eveline Dijkstra van GD, Mark van der Heijden van de ULP in Harmelen en Saskia Duives-Cahuzak van LTO Nederland. Het kennisevednt wordt gesponsord door Gallagher Europe en Hipra.

De uitzending is live vanuit een studio. Deelnemers kunnen vragen stellen tijdens de uitzending. Daardoor is dit kennisevent eigenlijk zoals de gebruikelijke jaarlijkse kennisavonden in het land, alleen hoeven deelnemers nu niet de deur uit. In deze coronatijd kunnen Het Schaap en GD daardoor toch schapenhouders actuele en hoogstaande informatie brengen.

Abonnees van Het Schaap, GD-klanten en LTO-leden krijgen met een speciale kortingscode € 10,- korting op deelname aan deze bijzondere kennisavond. In vakblad Het Schaap van december is die kortingscode te vinden op pagina 14. GD en LTO verspreiden hun kortingscodes binnenkort via de mail.

Kijk hier voor meer informatie over het programma, over twee prachtige prijzen die deelnemers kunnen winnen en het aanmeldformulier voor deelname. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.