Nieuws

I&R morgen onbereikbaar

De applicatie I&R Dieren in ‘Mijn Dossier’ is zaterdag 21 mei van 12.00 tot 16.00 uur niet beschikbaar. De applicatie wordt deze middag op een aantal punten aangepast. Dat laat Dienst Regelingen weten.

De aparte applicaties voor het aanvragen van een nieuw UBN, het wijzigen van een bestaand UBN en het wijzigen van de houdergegevens verdwijnen. Vanaf zaterdag kan dit in de applicatie I&R Dieren met hetzelfde programma voor meldingen en bestellingen.

Nieuwe UBN’s

Bij de UBN’s voor schapen en geiten wordt ook het productiedoel geregistreerd. Tot en met 2009 werd het productiedoel vermeld op de novembertelling, maar met de invoering van I&R voor schapen en geiten is de novembertelling vervallen. Voor de bestaande UBN’s wordt het productiedoel automatisch ingevuld op basis van de gegevens die bij Dienst Regelingen bekend zijn. Bij nieuwe UBN’s moet de houder het productiedoel zelf invullen. Een schapenhouder kan het productiedoel altijd weer aanpassen via ‘Mijn dossier’.

Overzicht machtigingen

Vanaf volgende week verstuurt DR weer het Overzicht machtigingen. In het verleden werden deze overzichten verstuurd na een wijziging in de machtiging. Nu wordt het overzicht gebruikt als schriftelijke bevestiging in het geval dat een derde zichzelf heeft gemachtigd voor een andere schapenhouder. Een schapenhouder kan altijd zelf een Overzicht machtigingen opvragen via ‘Mijn dossier’.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.