Webinars

Een webinar is een live en interactieve uitzending over een bepaald onderwerp, waarbij één of meer specialisten op het gebied van dat onderwerp hun kennis met u delen. De redactie van Het Schaap treedt op als gastheer van de uitzending.

Nadat u zich heeft aangemeld (en in het geval van een deelnametarief: nadat u heeft betaald), kunt u het webinar op de opgegeven datum en tijd live volgen. Als u wilt, kunt u tijdens de uitzending vragen stellen. Dat doet u door deze in de chatbox te typen. Een opname van het complete webinar is beschikbaar om na afloop nog eens rustig terug te kijken.

Hieronder vindt u webinars die (mede) door Het Schaap zijn of worden georganiseerd.

Online kennisevent Het Schaap en GD

€ 30 28-01-2021 19:30 - 21:25

Uw webinar hier?

Wilt u zelf een webinar organiseren? Heeft u specifieke kennis of informatie die u aan de lezers van Het Schaap en de bezoekers van hetschaap.nl wilt overdragen? Wij hebben de expertise in huis om u te helpen bij de techniek, inhoud en kijkerswerving van uw eigen…

01-07-2021

Zomerlongontsteking bij lammeren (pasteurellose)

Op maandag 22 juni 2020 kon u live kijken naar een webinar over zomerlongontsteking bij lammeren (pasteurellose). Specialist dr. Piet Vellema van GD was toen te gast. In de uitzending, die om 20.30 uur begon, alles over deze schapenziekte: verschijnselen, oorzaken, behandelingen en de zo belangrijke preventie….

Gratis Terugkijken