Webinars

Een webinar is een live en interactieve uitzending over een bepaald onderwerp, waarbij één of meer specialisten op het gebied van dat onderwerp hun kennis met u delen. De redactie van Het Schaap treedt op als gastheer van de uitzending.

Nadat u zich heeft aangemeld (en in het geval van een deelnametarief: nadat u heeft betaald), kunt u het webinar op de opgegeven datum en tijd live volgen. Als u wilt, kunt u tijdens de uitzending vragen stellen. Dat doet u door deze in de chatbox te typen. Een opname van het complete webinar is beschikbaar om na afloop nog eens rustig terug te kijken.

Hieronder vindt u webinars die (mede) door Het Schaap zijn of worden georganiseerd.

Online kennisevent Het Schaap en GD, 2022

€ 35 27-01-2022 19:30 - 21:25

Online kennisevent Het Schaap en GD

Op donderdag 28 januari 2021 kunt u live deelnemen aan een online kennisevent over schapengezondheidszorg, georganiseerd door Het Schaap en GD. Lees per spreker hieronder welke onderwerpen aan bod komen. Het kennisevent, dat om 19.30 uur begint, is interactief: u kunt dus tijdens het event vragen stellen. Dit…

€ 30 Terugkijken

Uw webinar hier?

Wilt u zelf een webinar organiseren? Heeft u specifieke kennis of informatie die u aan de lezers van Het Schaap en de bezoekers van hetschaap.nl wilt overdragen? Wij hebben de expertise in huis om u te helpen bij de techniek, inhoud en kijkerswerving van uw eigen…

Zomerlongontsteking bij lammeren (pasteurellose)

Op maandag 22 juni 2020 kon u live kijken naar een webinar over zomerlongontsteking bij lammeren (pasteurellose). Specialist dr. Piet Vellema van GD was toen te gast. In de uitzending, die om 20.30 uur begon, alles over deze schapenziekte: verschijnselen, oorzaken, behandelingen en de zo belangrijke preventie….

Gratis Terugkijken

GD en Het Schaap presenteren: Online Kennisevent 2022

Experts op het gebied van schapenvoeding en diergezondheid praten u bij tijdens een interactieve bijeenkomst op 27 januari 2022.

Zorg dat u er bij bent: meld u aan!

Kijk, luister, stel uw eigen vragen en maak ook nog kans op leuke prijzen.

“Gelukkig had ik het dossier Giftige planten op mijn telefoon gedownload en herkende ik op tijd de vergiftigingssymptomen.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Download net als Martin Oosthoek de voor abonnees gratis dossiers op hetschaap.nl/shop

“Even zoeken en ik vond alles dat de afgelopen jaren in Het Schaap had gestaan over die ziekte. En dat terwijl ik met de schapen op pad was!”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Rob Adriaans het gemak van het online archief van Het Schaap: gratis en exclusief voor abonnees.

Het Schaap gaat live!

Wat? Zomerlongontsteking

Door wie? Dr. Piet Vellema van GD

Wanneer? 22 juni om 20:30 uur

Interactief? Ja, stel zelf vragen

Kosten? Deelname is gratis!