Webinars door experts of relaties van Het Schaap

Een webinar is een live en interactieve uitzending over een bepaald onderwerp, waarbij één of meer specialisten op het gebied van dat onderwerp hun kennis met u delen. De redactie van Het Schaap treedt op als gastheer van de uitzending.

Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u het webinar gratis volgen. Als u wilt, kunt u tijdens de uitzending vragen stellen. Dat doet u door deze in de chatbox te typen. Een opname van het webinar is beschikbaar om na afloop terug te kijken.

Hieronder vindt u webinars die (mede) door Het Schaap zijn of worden georganiseerd.

Webinar Het Schaap en GD over pasteurellose

Wat: zomerlongontsteking bij lammeren (pasteurellose)

Wanneer: maandag 22 juni 2020 van 20:30 uur tot 21:30 uur

Dierenarts Piet Vellema van GD vertelde over het herkennen van zomerlongontsteking (pasteurellose), de oorzakenrisicofactoren, behandeling en preventie. Zijn verhaal werd o.a. ondersteund met video en een diapresentatie. Gastheer was Jacques Engelen, adjunct-hoofdredacteur van Het Schaap. Tijdens het webinar was er volop gelegenheid om live vragen te stellen. Dit webinar werd mede mogelijk gemaakt door MSD Animal Health.

Klik hier voor meer informatie en de terugkijklink

Uw eigen webinar hier?

Wilt u zelf een webinar organiseren? Wij hebben de expertise in huis om u te helpen bij de techniek, inhoud en kijkerswerving van uw eigen webinar, of het nu gaat om een uitzending vanuit huis of een webinar in een professionele studio.

Interesse? Neem contact op met Felix Berentsen (06-42759518 of f.berentsen@eisma.nl) of Wilma Zijlstra (088-2944847 of w.zijlstra@eisma.nl).