Voordelen voor abonnees

Alle schapenhouders met passie voor hun schapen zijn ons lief, maar onze abonnees hebben toch een streepje voor bij Het Schaap. Daarom bieden we hen veel voordelen op hetschaap.nl. Bekijk hieronder wat u allemaal extra krijgt wanneer u een abonnement op Het Schaap heeft. En wat u dus mist wanneer u geen abonnement heeft.

Voordelen voor u als abonnee:

1. Toegang tot het uitgebreide online archief
Het activeren van uw online account geeft toegang tot een uitgebreid archief. U kunt alle edities van Het Schaap die sinds 2016 zijn verschenen opzoeken en digitaal lezen. Op die manier kunt u altijd en overal gebruik maken van de vakkennis van Het Schaap. Ga naar hetschaap.nl/lees-het-schaap-online, log in en lees de gezochte informatie op uw scherm.

2. Gratis dossiers
De webshop van Het Schaap bevat meerdere thematische dossiers. Handig: een verzameling praktische vakinformatie over een bepaald onderwerp, als pdf te downloaden, door Het Schaap al handzaam voor u gebundeld. Zo zijn er o.a. dossiers over voor schapen giftige planten en over fokken op gezondheid. Via uw online account kunt u deze dossiers kosteloos bestellen. Bekijk alle dossiers in de webshop.

3. Standaard korting in de webshop
Als abonnee krijgt u standaard korting in de webshop van Het Schaap. Slechts inloggen op de website is voldoende om direct uw korting te zien. Leest u het fysieke blad en heeft u een jaarabonnement, dan ontvangt u maar liefst 50% korting op de meeste producten. Bij een digitaal abonnement ontvangt u standaard 25% korting. Ga naar hetschaap.nl/shop om te zien welke producten er al in staan en log in om te zien hoeveel korting u krijgt.

4. Toegang tot premium content
Als abonnee van Het Schaap heeft u gratis toegang tot alle premium content op hetschaap.nl. Dit zijn berichten, video’s, columns, e.d., die alleen toegankelijk zijn voor abonnees. Alle tot nu toe geplaatste premium content is te vinden via deze verzamelpagina. Vanaf 2022 zal er met grote regelmaat premium content worden geplaatst.

Activeer uw online account om van al deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendelt u uw voordelen:

Heeft u vragen over het activeren van uw online account? Misschien vindt u de antwoorden hier. Zo niet, neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Bent u nog geen abonnee, maar wilt u ook graag profiteren van de bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.