Nieuws

Studieavonden ‘Ieder extra lam telt’

Studieavonden 'Ieder extra lam telt'
Het Schaap, GD en Welkoop organiseren in januari studieavonden voor schapenhouders

Vakblad Het Schaap, GD en Welkoop organiseren in de 2e helft van januari studieavonden voor schapenhouders. Thema is ‘Ieder extra lam telt’.

De studieavonden zijn op 18, 23 en 25 januari in respectievelijk Deventer, Heerenveen en Haastrecht. De beste experts op het gebied van schapengezondheidszorg geven op deze avonden lezingen met veel praktische tips. Schapenhouders krijgen ook gelegenheid om die experts te spreken.

Sprekers zijn dr. René van den Brom, dr. Karianne Lievaart-Peterson en dr. Piet Vellema van GD en drs. Mark van der Heijden van de Universitaire Landbouwhuisdierenpraktijk in Harmelen. Zij behandelen in fasen de periode van hoogdrachtige ooien tot grootgebrachte lammeren. Daarbij zullen ze adviezen geven die direct toepasbaar zijn voor schapenhouders. Met die praktische adviezen is het mogelijk het aantal grootgebrachte lammeren per jaar te verhogen.

Inschrijven voor deelname is vanaf nu mogelijk. Voor abonnees van Het Schaap en klanten van GD en Welkoop geldt een aantrekkelijke korting op deelname.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.