Bent u een schapenhouder die een stagiair(e) zoekt? Of ben je een student die een stageplaats zoekt? Gebruik dan dit formulier voor het plaatsen van een gratis advertentie op de online pagina http://www.hetschaap.nl/advertentie-type/stages/.

Dezelfde oproep ook in vakblad Het Schaap plaatsen? Hier zijn kosten aan verbonden. Neem daarover contact op met Felix Berentsen via +31 (0)6-42759518 of f.berentsen@eisma.nl.
  • Advertentietekst

  • LET OP: vergeet niet om een telefoonnummer of e-mailadres bij uw advertentietekst op te geven, anders kunnen geïnteresseerden u niet bereiken.
  • Uw gegevens

    De gegevens die u hieronder opgeeft, zullen niet bij uw advertentie worden getoond. Deze zijn enkel voor de administratie van Het Schaap.
    Lees voor meer informatie over hoe wij omgaan met privacy onze privacy verklaring. Meer informatie over de levering van abonnementen, diensten en producten is te lezen in onze leveringsvoorwaarden.

GD en Het Schaap presenteren: Online Kennisevent 2022

Experts op het gebied van schapenvoeding en diergezondheid praten u bij tijdens een interactieve bijeenkomst op 27 januari 2022.

Zorg dat u er bij bent: meld u aan!

Kijk, luister, stel uw eigen vragen en maak ook nog kans op leuke prijzen.

“Gelukkig had ik het dossier Giftige planten op mijn telefoon gedownload en herkende ik op tijd de vergiftigingssymptomen.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Download net als Martin Oosthoek de voor abonnees gratis dossiers op hetschaap.nl/shop

“Even zoeken en ik vond alles dat de afgelopen jaren in Het Schaap had gestaan over die ziekte. En dat terwijl ik met de schapen op pad was!”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Rob Adriaans het gemak van het online archief van Het Schaap: gratis en exclusief voor abonnees.