Bent u op zoek naar fok- of gebruiksvee? Of heeft u zelf juist fok- of gebruiksvee te koop? Plaats dan een rubrieksadvertentie in Het Schaap en op www.hetschaap.nl. In de rubriek ‘diversen’ kunt u ook producten en werkzaamheden te koop vragen of aanbieden.

Voor de eerste 150 karakters (*) betaalt u een vast bedrag van € 51,35 (excl. 21% btw), voor iedere extra 25 karakters betaalt u € 7,10 (excl. 21% btw) extra. U kunt in totaal maximaal 350 karakters opgeven.

Rubrieksadvertenties in Het Schaap worden niet alleen in het blad geplaatst, maar bovendien een maand lang op www.hetschaap.nl doorgeplaatst. U heeft dus dubbele kans op een reactie op uw advertentie!

Bekijk de huidige advertenties in de rubriek Vraag & Aanbod of geef meteen uw eigen advertentie op door een mailtje te sturen naar a.vanbel@eisma.nl. Vergeet niet om daarbij aan te geven in welke rubriek uw advertentie geplaatst moet worden: Fok- en gebruiksvee gevraagd, Fok- en gebruiksvee aangeboden of Diversen.

(*) een karakter is een letter, een spatie of een leesteken zoals een komma –> u kunt deze in Word gemakkelijk tellen via het menu-item ‘controleren’, dan te klikken op ‘woorden tellen’ en daarna te kijken bij het resultaat dat achter ’tekens (inclusief spaties)’ staat