Bent u op zoek naar fok- of gebruiksvee? Of heeft u zelf juist fok- of gebruiksvee te koop? Plaats dan een rubrieksadvertentie in Het Schaap en op www.hetschaap.nl. In de rubriek ‘diversen’ kunt u ook producten en werkzaamheden te koop vragen of aanbieden.

Voor de eerste 150 karakters (*) betaalt u een vast bedrag van € 51,35 (excl. 21% btw), voor iedere extra 25 karakters betaalt u € 7,10 (excl. 21% btw) extra. U kunt in totaal maximaal 350 karakters opgeven.

Rubrieksadvertenties in Het Schaap worden niet alleen in het blad geplaatst, maar bovendien een maand lang op www.hetschaap.nl doorgeplaatst. U heeft dus dubbele kans op een reactie op uw advertentie!

Bekijk de huidige advertenties in de rubriek Vraag & Aanbod of geef meteen uw eigen advertentie op door een mailtje te sturen naar l.vanderlans@eisma.nl. Vergeet niet om daarbij aan te geven in welke rubriek uw advertentie geplaatst moet worden: Fok- en gebruiksvee gevraagd, Fok- en gebruiksvee aangeboden of Diversen.

(*) een karakter is een letter, een spatie of een leesteken zoals een komma –> u kunt deze in Word gemakkelijk tellen via het menu-item ‘controleren’, dan te klikken op ‘woorden tellen’ en daarna te kijken bij het resultaat dat achter ’tekens (inclusief spaties)’ staat

“Gelukkig had ik het dossier Giftige planten op mijn telefoon gedownload en herkende ik op tijd de vergiftigingssymptomen.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Download net als Martin Oosthoek de voor abonnees gratis dossiers op hetschaap.nl/shop