Nieuws
Lezersvoordeel: automatisch korting in webshop

Iedereen met een jaarabonnement op vakblad Het Schaap krijgt vanaf nu gratis toegang tot exclusieve lezersvoordelen op deze website: een handig online archief en een webshop met automatische abonneekorting.

Exclusieve toegang voor abonnees

Om van deze voordelen te profiteren, kunnen de abonnees van Het Schaap zelf hun online account activeren. Dat gaat het makkelijkst aan de hand van het relatienummer dat op alle correspondentie van Het Schaap aan de abonnees staat, dus bijvoorbeeld ook op het adresetiket bij de exemplaren van de maart-editie, die vanaf vandaag worden bezorgd.

Tijdens het activeren van een online account kan iedere abonnee zelf een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken. Activeren hoeft slechts eenmalig. Daarna kan er worden ingelogd via de knop ‘Inloggen’, helemaal bovenaan de webpagina.

Meer informatie over het activeren van een online account is te vinden op https://www.hetschaap.nl/online-account-activeren/.

Online doorbladerbaar archief: gratis voor abonnees

Sinds deze maand is er een online archief beschikbaar van alle edities van Het Schaap die sinds 2016 zijn verschenen. Abonnees krijgen via hun online account gratis en onbeperkt toegang tot dit archief. Handig voor wie een editie kwijt is en tóch dat ene verhaal nog een keer wil lezen.

Het archief is te vinden via wwww.hetschaap.nl/lees-het-schaap-online en wordt iedere maand aangevuld met de dan net verschenen editie.

Webshop met abonneekorting

Ook heeft Het Schaap een nieuwe webshop: www.hetschaap.nl/shop. Abonnees krijgen hier automatisch tot wel 50% korting op hun bestellingen. Hiervoor moeten ze wel eerst hun online account activeren. Zodra ze ingelogd zijn, is in de webshop meteen te zien hoeveel korting ze op ieder product krijgen.

Ook voor bestellers zonder abonnement is de nieuwe webshop van Het Schaap interessant. Ze kunnen hier namelijk heel gemakkelijk een eerder verschenen editie van Het Schaap nabestellen. Daarbij kan er worden gekozen tussen het per post laten opsturen van een fysiek magazine of het per e-mail ontvangen van een link om de editie als E-book (pdf-bestand) te downloaden.

Bekijk de nieuwe webshop hier.

Ook nieuw: digitaal abonnement

Voor eenieder die geen jaarabonnement op vakblad Het Schaap heeft is er nog iets nieuws en interessants: de abonnementsvorm Het Schaap Digitaal. Hiermee krijgt men toegang tot het online doorbladerbare archief zonder dat men fysieke edities van Het Schaap per post ontvangt: ideaal voor milieubewuste schapenliefhebbers die liever geen fysieke post ontvangen.

En natuurlijk ook ideaal voor de portemonnee, want zonder druk- en verzendkosten is Het Schaap Digitaal voordeliger dan de abonnementsvorm Het Schaap Compleet, waarbij deze kosten wel een rol spelen. Bovendien profiteren abonnees met een digitaal abonnement van 25% korting in de nieuwe webshop van Het Schaap.

Bekijk hier de nieuwe abonnementsvorm Het Schaap Digitaal en hoe deze zich t.o.v. Het Schaap Compleet verhoudt.

Meer informatie?

Meer informatie over abonneren, inloggen en (korting in) de webshop is te vinden via de pagina Klantenservice, waar ook de contactgegevens van de abonneeservice te vinden zijn.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Gelukkig had ik het dossier Giftige planten op mijn telefoon gedownload en herkende ik op tijd de vergiftigingssymptomen.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Download net als Martin Oosthoek de voor abonnees gratis dossiers op hetschaap.nl/shop