Nieuws

Nieuwe ambassadeurs van Het Schaap

Het Schaap heeft twee ambassadeurs

Heeft u ze al gezien? Sinds eind oktober heeft Het Schaap twee ambassadeurs: Martin Oosthoek en Rob Adriaans laten graag zien hoe waardevol Het Schaap is voor hun bedrijfsvoering.

Martin Oosthoek heeft een groot schapenbedrijf en belevenisboerderij aan de rand van Rotterdam. Met 1.700 schapen voert hij begrazingsprojecten in de regio uit. Via diverse uitingen in vakblad Het Schaap, op deze website, in de digitale nieuwsbrief van Het Schaap en via Facebook en Instagram vertelt hij enthousiast over de voor abonnees gratis te downloaden dossiers in de webshop van Het Schaap.

Rob Adriaans is eigenaar van een begrazingsbedrijf in Eindhoven en werkt met zo’n 1.000 schapen. Het bedrijf kent ook een schapenhouderijshop. Hij wijst andere abonnees graag op het gemak van het nieuwe online archief van Het Schaap, waarin alle sinds 2016 verschenen edities zijn opgenomen. Hierin kan hij gemakkelijk iets terugzoeken, juist wanneer hij zijn fysieke exemplaren van Het Schaap niet bij de hand heeft. Het online archief is gratis en exclusief toegankelijk voor abonnees.

Lees hier meer over de abonneevoordeelcampagne waaraan deze twee ambassadeurs zich hebben verbonden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.