Exclusieve lezersreis naar Groot-Brittannië

Vakblad Het Schaap en Agro Reizen organiseren in 2019 weer een lezersreis naar Groot-Brittannië, met een bezoek aan de Great Yorkshire Show als één van de hoogtepunten. Ook wordt een aantal Britse schapenbedrijven bezocht. Gaat u mee?

 

Reisduur en -kosten

De reis vindt plaats van zondagavond 7 juli t/m donderdagochtend 11 juli 2019 en kost € 795,- per persoon. Abonnees van vakblad Het Schaap profiteren samen met maximaal 1 introducé van € 50,- korting per persoon en betalen dus € 745,- per persoon. Voor het alleengebruik van een 1-persoonskamer betaalt u een toeslag van € 140,-, ongeacht of u abonnee bent of niet.

Zondag 7 juli 2019

We verzamelen om 18:30 uur bij de P&O-terminal in Rotterdam Europoort. Vanaf hier gaat er een Nederlandse bus met ons mee. Bij het inchecken krijgt iedereen een sleutel van zijn/haar 2-persoons binnenhut en nadat we onze bagage daar hebben achtergelaten, schuiven we aan voor het buffetdiner. De ferry vertrekt om 20:30 uur richting Hull.

Maandag 8 juli 2019

Na het ontbijt aan boord komen we rond 08:00 uur aan in Hull, waar we samen met onze bus van boord gaan. Onderweg naar ons hotel in de buurt van Leeds hebben we minimaal drie tussenstops: voor een bezoek aan een schapenbedrijf of veemarkt, een gezellige Britse lunch en een bezoek aan nog een schapenbedrijf en/of een toeristische activiteit. ’s Avonds dineren we in een hotel in de buurt van Leeds, waar we ook overnachten.

Dinsdag 9 juli 2019

Na een stevig ontbijt rijden we vandaag mooi op tijd naar Harrogate voor een hele dag op de Great Yorkshire Show. Bereid u maar vast voor op diverse schapenkeuringen en op het bewonderen van de ene na de andere schapensoort. En natuurlijk op de rest van de show: paarden, runderen, tractoren, lokale lekkernijen, kleding, u kunt het zo gek niet bedenken of het is er te zien.

Tijdens de Show regelt u bij één van de tientallen eetgelegenheden op het beursterrein uw eigen lunch. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u wat gaat bekijken en zit u niet vast aan een locatie en tijd waarop de hele groep voor de lunch moet verzamelen. Behalve natuurlijk om 19:00 uur voor het vertrek terug naar het hotel, waar we de dag afsluiten met een gezamenlijk diner.

Woensdag 10 juli 2019

Na het ontbijt beginnen we aan de terugreis naar Hull. Onderweg maken we een tussenstop bij een interessant schapenbedrijf. Na de lunch krijgen we een rondleiding door York, met aansluitend een uurtje de tijd om op eigen gelegenheid rond te kijken of souvenirs te kopen. We moeten om 19:00 terug zijn bij de ferry, die om 20:30 uur terug naar Rotterdam vertrekt. Rond die tijd zitten wij gezellig met z’n allen aan het buffetdiner, waarna we ons in onze hutten kunnen terugtrekken voor de nacht.

Donderdag 11 juli 2019

Het ontbijt aan boord is de laatste gezamenlijke activiteit. Na aankomst in Rotterdam om 08:15 uur nemen we afscheid van elkaar en is de lezersreis afgelopen.

Het bovenstaande programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Inbegrepen:

 • overtocht Rotterdam – Hull v.v. met P&O Ferries
 • vervoer per luxe Nederlandse touringcar vanaf Rotterdam v.v.
 • 4 overnachtingen inclusief ontbijt
 • 4 diners en 2 lunches
 • excursies volgens programma, incl., entree Great Yorkshire Show
 • reisleiding door medewerkers van Het Schaap
 • fooi voor de buschauffeur

(let op: op de ferry verblijft u in een 2-persoons binnenhut met stapelbed; de toeslag voor de beperkt beschikbare hutten met 2 benedenbedden is € 40,- p.p.)

Niet inbegrepen:

 • lunch tijdens de Great Yorkshire Show
 • bagage- en ongevallenverzekering
 • annuleringsverzekering
 • uitgaven van persoonlijke aard zoals consumpties bij de maaltijden
 • eventuele toeslag van € 40,- p.p. voor een hut met 2 benedenbedden op de ferry

Meer informatie en aanmelden:

 • Vul het online aanmeldformulier hieronder in of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur met Agro Reizen (026-3512087).
 • Wacht niet te lang met aanmelden voor deze unieke reis, want vol = vol!
Logo's organisatie lezersreis Het Schaap

* * * Helaas, de reis is volledig volgeboekt, dus u kunt zich niet meer aanmelden. * * *