Nieuws

Geef uw mening over Het Schaap!

Lezersonderzoek Het Schaap

Het Schaap is een enquête gestart om uw mening te vragen over zowel de vakinformatie die wij u brengen als de manier waarop wij dat doen. Oftewel: voorziet Het Schaap voldoende in uw informatiebehoefte en zetten we de juiste mediakanalen in om u te bereiken?

Met de resultaten van de enquête wil de redactie van Het Schaap inventariseren aan welke informatie u de meeste behoefte heeft, welke informatie u mist en hoe u het blad, de website, de nieuwsbrief en de social media van Het Schaap waardeert.

Het Schaap wil ook graag weten of de door ons gebruikte mediakanalen in uw ogen wel de juiste zijn. Misschien heeft u wel voldoende aan alleen het gedrukte blad en hoeft u al die digitale informatie niet. Of misschien zit u juist veel op Instagram en mist u Het Schaap daar. Laat ons weten wat we goed doen en wat er beter of anders kan. Dan kunnen wij straks nóg beter in uw informatiebehoefte voorzien.

De enquête is bedoeld voor eenieder die informatie van Het Schaap tot zich neemt, of dat nu via het gedrukte blad, de maandelijkse nieuwsbrief, de website hetschaap.nl of via onze social media kanalen is. Onder alle deelnemers wordt een dashcam verloot, dus vul meteen de enquête in!

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Gelukkig had ik het dossier Giftige planten op mijn telefoon gedownload en herkende ik op tijd de vergiftigingssymptomen.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Download net als Martin Oosthoek de voor abonnees gratis dossiers op hetschaap.nl/shop