Gratis naar The Farm & Country Fair?

Het Schaap geeft 15 toegangskaarten voor twee personen weg!

1026_logo

Het schapendorp is een belangrijk onderdeel van de Farm & Country Fair, van vrijdag 26 t/m zondag 28 juni 2015 in Aalten. De tent voor schapen, geiten en alles wat maar met wol, garens, wolspinnen, vilt en breien te maken heeft is bijna 100 meter lang. Het wolplein is een hele grote en belangrijke afdeling binnen de Farm & Country Fair. Hier wordt bijna elk in Nederland aanwezig schapenras gepresenteerd. En de eigenaren zijn aanwezig om informatie over hun rassen te geven.

De Farm & Country Fair heeft sinds enkele jaren een Nederlandse primeur! Nog nooit was dit eerder in Nederland te zien: de S(heep)Factor show. Ook in 2015 is deze populaire en zowel voor de mensen als voor de schapen hele leuke show te zien. Deze educatieve show is in Engeland erg populair en is om praktische redenen in Nederland bijna niet te organiseren. U zult deze show dan verder ook nergens aantreffen. De show wordt tijdens de Fair dagelijks meerdere malen gehouden.

Ook de producten van de schapen zijn aanwezig. Proef de lekkere schapenkaassoorten en geniet thuis nog eens na! Ook drinkbakken, scheerapparaten of erfafscheidingsmateriaal vindt u in het schapendorp. Kijk bij de vele stands met wollen kleding, spinnenwielen, weefgetouwen, handspintollen, kadootjes van textiel, prachtige kunstwerken van vilt, handwerkpakketten, zelfgebatikte kleding, kinderkleding, borduurmachines, handgeweven kleding, stoffen speelgoed, huiden en nog heel veel meer. Speciaal voor creatieve mensen zijn er diverse workshops te volgen. Ook voor kinderen is er uiteraard meer dan genoeg te zien en te doen.

Doe mee en maak 15 x kans op 2 vrijkaarten met 1 parkeerkaart t.w.v. € 32,50! Meedoen kan t/m 14 juni, dus vul meteen hieronder uw gegevens in.

* * * Helaas, deze actie is afgelopen en het deelnameformulier is verwijderd. Hou vakblad Het Schaap in de gaten voor de volgende actie. * * *