Gratis naar The Farm & Country FairHet Schaap geeft 15 toegangskaarten voor twee personen weg!

logo Farm & Country Fair

Het schapendorp is een belangrijk onderdeel van de Farm & Country Fair, van vrijdag 20 t/m zondag 22 juni in Aalten. Bijna 100 meter lang, dat is de lengte van de tent voor de schapen, geiten en alles wat maar met wol, garens, wolspinnen, vilt, stoffen, kantklossen en breien te maken heeft.

Ook kunt u iedere dag kijken naar de voor Nederland unieke S(heep)Factor Show, een in Engeland mateloos populaire show waarin speciaal getrainde schapen hun kunsten vertonen.

Maar The Farm & Country Fair is nog veel meer: het terrein is opgedeeld in meerdere themadorpen en is maar liefst 20 voetbalvelden groot. Ruim 375 stands bieden een breed scala aan mooie kleding, decoratieve accessoires en handige gebruiksartikelen. Natuurlijk zijn er veel dieren (naast schapen bijv. ook paarden, honden en konijnen) en is er ook voor kinderen meer dan genoeg te zien en te doen.

Doe mee en maak 15 x kans op 2 vrijkaarten met 1 parkeerkaart t.w.v. € 32,50! Meedoen kan t/m 13 juni, dus vul meteen hieronder uw gegevens in.

* * Helaas, deze actie is op 14 juni 2014 afgelopen en het deelnameformulier is verwijderd. Hou de pagina hetschaap.nl/lezersservice in de gaten voor nieuwe acties. * *