Heeft u een abonnement op vakblad Het Schaap? Vul dan hieronder de oplossing in van de eindejaarspuzzel uit de decembereditie van Het Schaap en maak kans op één van de ruim 80 te verloten prijzen!

De editie van Het Schaap met daarin de puzzel verschijnt rond 11 december 2015 (± een week later in België), meedoen kan t/m 10 januari 2016.

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door o.a.:

 Logo Schapenhoeve Landbouwwinkel.nl logo-margosheep-tight-logo-Dutch-v3.2

Door onderstaand uw gegevens in te vullen, doet u mee met de lezersactie van Het Schaap en geeft u Het Schaap toestemming om uw naam en woonplaats te publiceren indien u heeft gewonnen.

 

* * * Helaas, u kunt niet langer deelnemen aan de verloting van de meer dan 80 prijzen van de eindejaarspuzzel 2015. * * *

GD en Het Schaap presenteren: Online Kennisevent 2022

Experts op het gebied van schapenvoeding en diergezondheid praten u bij tijdens een interactieve bijeenkomst op 27 januari 2022.

Zorg dat u er bij bent: meld u aan!

Kijk, luister, stel uw eigen vragen en maak ook nog kans op leuke prijzen.

“Gelukkig had ik het dossier Giftige planten op mijn telefoon gedownload en herkende ik op tijd de vergiftigingssymptomen.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Download net als Martin Oosthoek de voor abonnees gratis dossiers op hetschaap.nl/shop

“Even zoeken en ik vond alles dat de afgelopen jaren in Het Schaap had gestaan over die ziekte. En dat terwijl ik met de schapen op pad was!”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Ontdek net als Rob Adriaans het gemak van het online archief van Het Schaap: gratis en exclusief voor abonnees.