Logo DvhSOp zaterdag 11 juni 2016 vindt in Ermelo de Dag van het Schaap plaats. Vakblad Het Schaap is hier uiteraard met een stand aanwezig.

Bovendien organiseert Het Schaap in Ermelo de verkiezing ‘Mooiste schaap van Nederland’.

Bekijk op deze pagina alvast de acties die Het Schaap speciaal voor u heeft opgezet in de aanloop naar en tijdens de Dag van het Schaap.

Acties voor abonnees van Het Schaap:

VrijkaartjeWilt u gratis naar de Dag van het Schaap? Dan heeft u vast meegedaan aan de lezersactie van vakblad Het Schaap, waarmee u 25 keer kans maakte op het winnen van een vrijkaartje. Deze actie liep van 15 april t/m 15 mei 2016. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Foto voorkant posterKom naar de stand van Het Schaap voor uw gratis poster met daarop aan de ene kant een prachtige foto van een Walliser Schwarznase en op de andere kant het 5-punten-plan van MSD in samenwerking met de NSFO om rotkreupel onder controle te krijgen.

 

Setje vier ansichtkaartenLever de bon in die bij uw exemplaar van Het Schaap nummer 5 zit en ontvang zowel een gratis set van vier leuke ansichtkaarten als bijna 50% korting op de verjaardagskalender van Het Schaap.

 

speurtochtVoor de kleintjes zet Het Schaap een speurtocht over het beursterrein uit. Haal het speurtochtformulier op de stand van Het Schaap en maak kans op een leuke prijs. Ieder ingeleverd speurtochtformulier is in ieder geval een mooie poster waard.

 

Schapen in NederlandTijdens de Dag van het Schaap kunt u de boeken uit de webwinkel van Het Schaap kopen en meteen mee naar huis nemen. Hiermee bespaart u zich de verzendtijd en -kosten van online bestellen. En als u contant betaalt, dan maken we er voor u ook nog mooie ronde bedragen van. Zo kunt u bijvoorbeeld het boek ‘Schapen in Nederland’ met € 4,95 korting kopen, zodat u slechts € 20,- betaalt.

 

Wilt u meer nieuws over de Dag van het Schaap en de schapenhouderij in het algemeen? Meld u dan aan voor de de gratis maandelijkse nieuwsbrief van Het Schaap.