Evenement

Algemene informatie

Farm & Country Fair logo
Datum
vrijdag 24 juni 2022 t/m zondag 26 juni 2022
Locatie
Aalten
Meer informatie
www.countryfair.nl

De Farm & Country Fair van 2021 wordt, net als die van 2020, uitgesteld. Ditmaal tot de zomer van 2022. Eind juni 2021, het tijdstip waarop de Farm & Country Fair zou worden gehouden, is helaas nog te vroeg om weer evenementen te kunnen organiseren.

Toch is er een lichtpuntje aan de iets verdere horizon, namelijk de feestelijke 25ste editie van de Farm & Country Fair in 2022. Een supermooie gelegenheid om het mooie van het platteland flink in de schijnwerpers te zetten en met veel mensen te vieren. De datum van deze editie wordt later dit jaar bekend gemaakt en de data zoals in deze agenda staan, zijn daarom onder voorbehoud.

Beleef de gezellige sfeer bij de Farm & Country Fair. Opgezet door een enthousiaste boerenfamilie en gebaseerd op de Engelse plattelandsshows. Het uitgestrekte terrein is opgedeeld in handige themapleinen zoals het wolplein, vintageplein en vele dierendorpen. Kenmerkend zijn de gevarieerde stands, interessante shows en een bloemrijke aankleding.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

“Gelukkig had ik het dossier Giftige planten op mijn telefoon gedownload en herkende ik op tijd de vergiftigingssymptomen.”

Haal ook meer uit uw abonnement!

Download net als Martin Oosthoek de voor abonnees gratis dossiers op hetschaap.nl/shop