Om onze abonnees zo nu en dan te belonen met iets leuks, organiseert vakblad Het Schaap regelmatig een lezersactie. In april 2018 verloot Het Schaap weer 12 bijzondere prijzen, die allemaal op één of andere wijze met schapen te maken hebben:

 

kartonnen schaap lezersactie het schaap3 x schaap van karton

Een uniek cd-rek in de vorm van een schaap. Er passen 70 cd’s in, maar u kunt er ook andere kleine spulletjes in kwijt. Zelfs leeg is het schaap een aanwinst voor uw interieur. Leverbaar in wit en bruin; afmetingen (l) 78 x (b) 47 x (h) 51 cm.

Ter beschikking gesteld door Kartonwinkel.nl

 

Van lammertijd tot lammertijd lezersactie het schaap5 x boek Van lammertijd tot lammertijd

Een door herderin Christien Mouw geschreven boek met als ondertitel “Het jaar rond met de herderin en haar schapen.” Per maand beschrijft ze haar belevenissen met de kudde en laat ze zien wat er in de natuur om haar heen gebeurt.

Ter beschikking gesteld door BDU

 
 
 
O'de Texel lezersactie het schaap4 x flesje O’de Texel TX365

TX365 van O’de Texel is een heerlijke geur en een ode aan Texel. De rust, ruimte en natuur van het eiland geven u een ontspannen gevoel. De frisse geur van O’de Texel, dat op een bedje van Texelse schapenwol ligt, prikkelt de zintuigen en geeft het Texelse gevoel van vrijheid.

Ter beschikking gesteld door O’de Texel

 
 
 
U maakt kans op deze leuke prijzen door simpelweg hieronder uw contactgegevens achter te laten. Meedoen kan van 16 maart t/m 16 april 2018.

* * * Helaas, de deelnametermijn van deze actie is verstreken. U kunt niet meer meedoen. Maar houd deze pagina en vakblad Het Schaap in de gaten voor de volgende lezersactie. * * *