Logo Landbouwdag TexelOp donderdag 26 juli 2018 vindt de 34ste editie van de Landbouwdag Texel plaats en Het Schaap verloot hiervoor maar liefst 60 vrijkaarten.

De succesvolle onderdelen zoals het boerenerf, concours hippique, roofvogelshow, schapenkeuring en verschillende demonstraties keren jaarlijks terug. 

Naast de schapenkeuring van Texelaars zijn er ook andere activiteiten m.b.t. tot schapen. Zo worden o.a. schapen geschoren en wordt er wol gesponnen.

Kinderen kunnen zich vermaken met allerlie dieren, een springkussen, een draaimolen en een klimwand.

De Landbouwdag Texel vindt plaats van 10:30 tot 17:00 uur aan de Kleiweg, nabij Den Hoorn. Het Schaap verloot de voor haar abonnees geregelde vrijkaarten in 15 setjes van 4 toegangskaarten, zodat de winnaars de voordelige boot naar Texel kunnen pakken om er daarna gratis een gezellig gezins- of vriendenuitje van te maken.

Wilt u kans maken op een set van 4 vrijkaarten voor de Landbouwdag Texel 2018? Vul dan uiterlijk 19 juli 2018 hieronder uw gegevens in.

* * * * * * Helaas, deze actie is op 19 juli 2018 afgelopen. U kunt niet meer deelnemen. Houd www.hetschaap.nl/lezersservice in de gaten voor de volgende actie. * * *