Alle schapenhouders met passie voor hun schapen zijn ons lief, maar onze abonnees hebben toch een streepje voor bij Het Schaap. Daarom bieden we hen veel voordelen op hetschaap.nl. Bekijk hieronder wat u allemaal extra krijgt wanneer u een abonnement op Het Schaap heeft en wat u dus mist wanneer u geen abonnement heeft.

Exclusief voor abonnees

Korting in webshop

Gratis online archief

1. Webshop met automatische abonneekorting

Abonnees van Het Schaap profiteren automatisch van korting in de webshop van Het Schaap. Het kortingspercentage verschilt per abonnementssoort: bij Het Schaap Digitaal krijgt u 25% korting, bij Het Schaap Compleet maar liefst 50%.

Deze korting wordt, nadat u bent ingelogd, automatisch verrekend bij het afrekenen. Log dus meteen in en zie op hetschaap.nl/shop hoeveel euro’s korting u op dat interessante boek of die mooie poster krijgt.

Inloggen gaat via de zwarte knop rechtsboven in uw scherm (computer, laptop) of via het groene vierkantje met drie streepjes (tablet, smartphone). Of rechtstreeks via hetschaap.nl/inloggen.

Heeft u nog geen inloggegevens? Maak die dan eerst aan via hetschaap.nl/online-account-activeren. Dat is eenmalig en gratis voor abonnees, dus doe dit meteen om daarna van alle abonneevoordelen te profiteren.

Voor niet-abonnees biedt de webshop van Het Schaap trouwens ook interessante producten: eerder verschenen edities van Het Schaap, fysiek of als pdf na te bestellen, en E-books en dossiers rondom bepaalde thema’s. Kortom: dezelfde producten als voor abonnees, maar dan zonder korting. Neem maar eens een kijkje in de webshop via hetschaap.nl/shop.

2. Uitgebreid online archief met handige zoekfunctie

Op hetschaap.nl/lees-het-schaap-online vindt u een archief met daarin ruim 50 edities van Het Schaap: alle sinds begin 2016 verschenen edities. Een schat aan informatie binnen handbereik, exclusief voor abonnees!

Bent u een editie kwijt of heeft u er eentje uitgeleend, maar zoekt u nou net een verhaal in die editie? Geen nood: ga naar hetschaap.nl/lees-het-schaap-online, zoek de betreffende editie op, log in en lees het volledige verhaal op uw scherm!

Of zoekt u nu juist alles wat er sinds 2016 over een bepaald onderwerp in Het Schaap is geschreven? Type dan het onderwerp in het zoekvakje ‘Doorzoek de website’ en klik op <enter> in het geval van een fysiek toetsenbord of het vergrootglas bij een digitaal toetsenbord. Dan vindt u niet alleen de jaargang en het editienummer waarin dat onderwerp aan bod kwam, maar zelfs het nummer van de pagina waarop uw zoekterm is gevonden.

Dus: zoekt u wat er eerder in Het Schaap over een bepaald onderwerp heeft gestaan? Het Schaap vindt het voor u. Probeer het zelf maar eens!

Wanneer u voorafgaand aan uw zoekopdracht al was ingelogd, dan klikt u vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar de betreffende pagina van de gevonden editie. Was u nog niet ingelogd, dan krijgt u na het klikken op uw zoekresultaten alsnog de optie om in te loggen.

Met uw persoonlijke inloggegevens heeft u gratis toegang tot het complete archief op hetschaap.nl/lees-het-schaap-online. Heeft u nog geen inloggegevens? Maak die dan eerst aan via hetschaap.nl/online-account-activeren.

3. Geen post, toch alle edities van Het Schaap lezen

Woont u buiten Nederland en wilt u Het Schaap zonder postvertraging lezen? Of bent u zo milieubewust dat u liever geen fysieke post ontvangt? Neem dan het abonnement Het Schaap Digitaal. Daarmee krijgt u toegang tot het complete online archief van Het Schaap, waarin u dus niet alleen iedere nieuw te verschijnen editie kunt lezen, maar ook alle edities die al zijn verschenen voordat u abonnee werd.

Uiterlijk op de dag dat er weer een fysieke editie van Het Schaap bij de Nederlandse abonnees wordt bezorgd, staat deze editie ook in het online archief. Woont u buiten Nederland, dan leest u via een abonnement Het Schaap Digitaal iedere editie dus zonder die vervelende postvertraging.

Bovendien is Het Schaap Digitaal wegens het ontbreken van druk- en verzendkosten voordeliger dan Het Schaap Compleet, zeker wanneer u buiten Nederland woont en u anders een toeslag voor verzending naar het buitenland moet betalen.

Tenslotte, maar niet onbelangrijk: abonnees met een digitaal abonnement profiteren automatisch van 25% korting in de webshop van Het Schaap.

Uw abonnement Het Schaap Digitaal vraagt u hier aan.

4. Lezersservice: winacties en korting

Meerdere keren per jaar verzorgt vakblad Het Schaap een leuke actie met korting of verlotingen voor haar abonnees. De bekendste daarvan is de jaarlijks terugkerende eindejaarspuzzel. Kijk op hetschaap.nl/lezersservice voor een opsomming van dergelijke acties óf voor een actuele actie, indien die er is op het moment dat u op de bovenstaande link klikt. Iedereen mag meedoen aan de winacties, maar alleen abonnees maken kans op de te verloten prijzen.

Laat uw sleutel tot exclusieve lezersvoordelen niet liggen!

Activeer meteen uw online account om van al deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendelt u uw abonneevoordelen:

  • ga naar hetschaap.nl/online-account-activeren
  • vul uw relatienummer in (zie o.a. het adreslabel van uw exemplaar van Het Schaap)
  • bepaal uw eigen wachtwoord
  • log in en uit via de zwarte knop (computer, laptop) of het groene vierkantje met witte strepen (tablet, smartphone) rechtsboven op deze website

Ook deze voordelen pakken?

Bent u nog geen abonnee van Het Schaap, maar wilt u ook graag profiteren van de bovenstaande abonneevoordelen? Neem dan meteen een abonnement en pak die voordelen ook!