Nieuws
Lezersservice: abonnees Het Schaap winnen mooie prijzen

Om de abonnees van Het Schaap zo nu en dan te verrassen met iets leuks, worden er regelmatig lezersacties georganiseerd. In de maarteditie stond weer zo’n lezersactie, waarvan de winnaars nu bekend zijn.

De lezersactie van maart betrof een verloting van 12 bijzondere prijzen, die allemaal op één of andere wijze met schapen te maken hebben. Deze week is de looptijd van die actie afgelopen en uit alle deelnemers zijn de onderstaande winnaars getrokken.

Kartonnen schaap

Heidi Slijkhuis uit Elspeet, Yentof De Rijck uit het Belgische Balen en Jan Martens uit Eext zijn de winnaars van een kartonnen cd-rek in de vorm van een schaap, ter beschikking gesteld door Kartonwinkel.nl.

Belevenissen van een herderin

Het door BDU Boeken uitgegeven en door herderin Christien Mouw geschreven boek Van lammertijd tot lammertijd is gewonnen door: Albert Braams uit Foxwolde, Jannie Luiten uit Aalten, Patrick Piters uit Elst, Els Taghon uit Drongen en Sandra Zandberg uit De Wilgen.

Texels parfum

Drie abonnees krijgen binnenkort een flesje O’de Texel parfum, verpakt in een bedje van Texelse schapenwol, toegestuurd. De gelukkige winnaars van deze door O’de Texel ter beschikking gestelde prijs zijn Hielke Penninga uit Hoogezand, Cor Bosma uit Nij Beets en Gina Bregman uit Berkhout.

De medewerkers van Het Schaap wensen de winnaars veel plezier met hun gewonnen prijzen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.